Over KBGoudriaan

Klankbordgroep Goudriaan houdt zich bezig met het vasthouden en verbeteren van de leefbaarheid van Goudriaan. Dit doen zij door wensen en knelpunten van de bewoners van het dorp te inventariseren en daarvoor oplossingen aan te dragen en waar kan zelf te realiseren. De groep bestaat uit een aantal inwoners van Goudriaan (zie de namen hieronder).
De klankbordgroep is voor dorpsgenoten door dorpsgenoten. Deze vertegenwoordigt op geen enkele manier de gemeente, maar werkt daarmee nauw samen op de punten waar de leefbaarheid van Goudriaan in beeld komt. De klankbordgroep is dan ook niet het aanspreekpunt voor zaken waar u normaliter direct voor naar de gemeente zou  stappen, maar wij horen wel graag over zaken die de leefbaarheid van Goudriaan raken.

Kortom: Voor elkaar, met elkaar!

De leden van deze groep zijn: Janny Visser, Bas Vonk, Gerrit de Wit, Gerrit Slob, Joop Broer (voorzitter), Klariena van Zee, Aty van Mastrigt, Jurre den Besten en Sheila van den Berg. Kerncontactfunctionaris Bernadine Bolwijn zorgt voor afstemming met de gemeente.

Top