Roparun Goudriaan

TeamGoudriaan

 

De Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld, van Parijs of Hamburg naar Rotterdam, met een zeer uniek doel: “trachten leven toe te voegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven……………………”

Sinds 1992 wordt de Roparun georganiseerd en sinds 2010 neemt team 135 Goudriaan er, vanaf Parijs, aan deel. De opzet van de Stichting Roparun is om donaties direct ten goede te laten komen aan praktische projecten. Projecten waarbij het welzijn van patiënten met kanker in het middelpunt staan. De projecten die de stichting ondersteunt zijn er met name op gericht om de ziekte te verlichten; kinderen nemen een belangrijke plaats in.

Elk deelnemend estafette-team heeft de taak geld in te zamelen voor de stichting. Team 135 Goudriaan is één van de maximaal 375 teams die aan deze prestatieloop – in het pinksterweekend van 2018 – mee zal doen.

Team Goudriaan is zich met 8 lopers uit de regio en een groep aan ondersteunende enthousiastelingen aan het voorbereiden. Ook volgend jaar wil het team zichzelf (en de regio) van haar beste kant laten zien.

voor meer informatie over ons team zie ook:

www.roparungoudriaan.nl

www.facebook.com/roparungoudriaan

www.twitter.com/teamgoudriaan

 

roparun24.

 

 

 

 

 

Top